Τιμητική διάκριση της Αρχιεπισκοπής στον πρόεδρο της Eurobank

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 19:32
UPD:19:40
EUROKINISSI

Την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,  το μετάλλιο Α’ τάξεως του Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου, απένειμε στον προέδρο του δ.σ. της Eurobank Νικόλαο Καραμούζη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Σε ομιλία του, στη διάρκεια ειδικής  τελετής που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο κύριος Ιερώνυμος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του κ. Καραμούζη και στα τάλαντα, όπως είπε, που διαθέτει «τα οποία όχι μόνο δεν έκρυψε αλλά τα αύξησε πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό έργο στο χώρο των επιστημών και  της οικονομίας».

Ο  Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος αναφέρθηκε εκτενώς στο κοινωνικό έργο του κ. Καραμούζη και στην στήριξη που προσφέρει στο Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και της «Αποστολής».

EUROKINISSI

Ο κ. Καραμούζης, από την πλευρά του, ανέφερε ότι η ανώτατη τιμητική διάκριση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αποτελεί για εκείνον εξαιρετική τιμή.

«Η αναγνώριση αυτή, εκπεφρασμένη από  τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ.  Ιερώνυμο επαυξάνει την τιμή αλλά και το αίσθημα ευθύνης όλων μας απέναντι στην κοινωνία και σε κάθε συνάνθρωπο, πολίτη αυτής της χώρας,  που η κρίση έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο και κοινωνική περιθωριοποίηση», είπε.

«Η Eurobank  επιτελεί το καθήκον της στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, στοχεύοντας να συνδέσει εμπράκτως  την επιχειρηματικότητα με την κοινωνική ευθύνη, πέρα και πάνω από την υποχρέωση του κράτους και των επίσημων φορέων», σημείωσε, ενώ ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την τιμητική βράβευση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα