Νέος διευθύνων σύμβουλος στη SAP Hellas

Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2005 10:36
UPD:10:44

Ο κ. Χρήστος Τριζόγλου αναλαμβάνει από την 1η Φεβρουαρίου καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της SAP Hellas διαδεχόμενος τον Sergio Maccotta, ο οποίος παραμένει διευθύνων σύμβουλος για τη SAP στη Μέση Ανατολή.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της SAP Hellas, ο κ. Χρήστος Τριζόγλου θα είναι υπεύθυνος για τη χάραξη της στρατηγικής της εταιρείας, με στόχο την ανάπτυξη των πελατών και την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών της στην τοπική αγορά, καθώς και την περαιτέρω διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των δημοσίων οργανισμών.

Ο κ. Τριζόγλου εντάσσεται στην ομάδα της SAP συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία που είχε τα τελευταία επτά χρόνια ως Γενικός Διευθυντής της Cisco Systems Hellas, για τις αγορές της Ελλάδας, της Μάλτας και της Κύπρου. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες, έχοντας αναλάβει σημαντικές θέσεις πωλήσεων και marketing, σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου. Στο δυναμικό της Cisco Systems εντάχθηκε το Δεκέμβριο του 1997, με στόχο να εδραιώσει την παρουσία της εταιρίας στην Ελλάδα, διευθύνοντας και αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες της, από πλευράς πωλήσεων, μεριδίων αγοράς, ικανοποίησης πελατών και άριστης επιχειρησιακής λειτουργίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα