Νέα καταθετικά προϊόντα από τη Marfin Bank

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2005 13:21

Δύο νέα καταθετικά προϊόντα, τα Marfin Best Spread και το Marfin Best Account, παρουσίασε η Marfin Bank. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, πρόκειται για επενδυτικούς λογαριασμούς σε ευρώ με απόδοση για το 2005 έως 3% και 2,85% αντιστοίχως.

Η απόδοση αυτή συνδέεται με το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και προκύπτει από το άθροισμα του επιτοκίου της ΕΚΤ επιπλέον περιθωρίου (spread) το οποίο θα καθορίζεται ετήσια από τη Marfin Bank.

Το στοιχείο αυτό, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, εξυπηρετεί τις αρχές της διαφάνειας αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζει την υψηλή απόδοση των καταθέσεων με τρόπο απλό, κατανοητό και άμεσα προσαρμόσιμο στις επιτοκιακές μεταβολές.

Κύρια χαρακτηριστικά των λογαριασμών αυτών είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της άμεσης διαθεσιμότητας του κεφαλαίου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς καμία ποινή, καθώς και ο μηνιαίος εκτοκισμός.

Οι υπάρχουσες προθεσμιακές καταθέσεις Marfin Best Deposit θα είναι πλέον διαθέσιμες μόνον για περιόδους δύο έως πέντε ετών με επιτόκια ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Marfin Bank.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα