Νέα πιστοποιητικά ποιότητας σε ξενοδοχεία της Louis

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2005 15:54

Το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας στο πεδίο εφαρμογής «Υπηρεσίες Ξενοδοχείου» ISO 9001 χορηγήθηκε πρόσφατα στα ξενοδοχεία Louis Nausicaa Beach, A’ κατηγορίας στον Πρωταρά της Κύπρου, και Louis Imperial Beach, 4 αστέρων στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι υπηρεσίες των ξενοδοχείων αξιολογήθηκαν τόσο από ομάδα επιθεωρητών του Κυπριακού Οργανισμού Προτύπων και Ελέγχου Ποιότητας ΚΟΠΕΚ, όσο και από αντίστοιχη του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης ΕΛΟΤ. Με βάση την επιθεώρηση, το Σύστημα Ποιότητας των Louis Nausicca Beach και Louis Imperial Beach, συνάδει με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000.

Επιπλέον, το Louis Nausicca Beach, έλαβε πιστοποίηση σύμφωνα με το σύστημα HACCP, μετά από έλεγχο ο οποίος πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Lloyds Register Quality Assurance Ltd και με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων – Food Safety Management Systems), που αποδεικνύει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση τεκμηριωμένου συστήματος ασφάλειας τροφίμων στο ξενοδοχείο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα