Προσωρινό μέρισμα 0,90 ευρώ ανά μετοχή από την Cosmote

Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2005 17:07
UPD:17:17

Tο διοικητικό της συμβούλιο της Cosmote αποφάσισε σήμερα να εισηγηθεί σε έκτακτη γενική συνέλευση της 28ης Φεβρουαρίου 2005 τη διανομή προσωρινού μερίσματος και κερδών προηγουμένων χρήσεων συνολικού ύψους 0,90 ευρώ ανά μετοχή.

Η ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος λήψης προσωρινού μερίσματος και συμμετοχής στη διανομή μη διανεμηθέντων κερδών προηγουμένων χρήσεων προτείνεται προς τη γενική συνέλευση των μετόχων να είναι η επόμενη της συνεδρίασής της, δηλαδή η 01.03.2005.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Cosmote, «οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και η αυξημένη κερδοφορία της εταιρίας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία σημαντικής και σταθερά αυξανόμενης λειτουργικής ρευστότητας με αποτέλεσμα η Cosmote να απολαμβάνει σήμερα, μια ιδιαίτερα ισχυρή χρηματοοικονομική θέση».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος δήλωσε: «Η παραπάνω απόφαση καταδεικνύει τη συνέπεια της εταιρείας στις δεσμεύσεις της προς τους μετόχους της για βελτιστοποίηση της κεφαλαιακής της διάρθρωσης και αυξημένες αποδόσεις.

»Επιδιώκουμε την ανταμοιβή των μετόχων μας που μας επιβραβεύουν με την εμπιστοσύνη τους και παραμένουμε προσηλωμένοι στη διατήρηση της επιτυχημένης λειτουργικής πορείας της εταιρείας, στις στρατηγικές της προτεραιότητες και στη συνεχή δημιουργία αξίας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα