Μηχανική: Επέκταση συνεργασίας με Πυλαία Α.Ε.

Υπογραφή νέας σύμβασης 16 εκατ. ευρώ
Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2005 15:09

Η Μηχανική Α.Ε. διευρύνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Πυλαία Α.Ε. για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού κέντρου Mediterranean Cosmos, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Το αντικείμενο της νεώτερης σύμβασης αφορά σε ηλεκτρομηχανολογικές και αρχιτεκτονικές εργασίες, καθώς και στην κατασκευή συγκοινωνιακού κόμβου για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Κέντρου.

Οι αρχιτεκτονικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες έχουν προϋπολογισμό 14,0 εκατ. ευρώ, ενώ η σύμβαση για την κατασκευή του συγκοινωνιακού κόμβου είναι ύψους 2,1 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από τα τέλη του 2003 η Μηχανική έχει ξεκινήσει συνεργασία με την εταιρεία Πυλαία Α.Ε. για την πρώτη φάση κατασκευής του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου και οι μέχρι στιγμής εργασίες υπερβαίνουν τα 25,0 εκατ. ευρώ.

Το εμπορικό κέντρο που ανεγείρεται σε οικόπεδο έκτασης 255 στρεμμάτων περιλαμβάνει supermarket, εννέα καταστήματα άγκυρες, μεγάλο αριθμό καταστημάτων, εστιατόρια, πολυ-κινηματογράφο, χώρους υπαίθριας αναψυχής και παραδοσιακό «ελληνικό χωριό» με εκθεσιακούς χώρους και αμφιθέατρο πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων.

Την εταιρεία Πυλαία Α.Ε. έχει συστήσει η εταιρεία LAMDA Development και έχει εισχωρήσει το 2002, η κοινοπραξία Sonae – Χαραγκιώνης με ποσοστό 39,9%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΜΔΑ



Σχολιασμένα