Στις 22-23 Ιουνίου το συνέδριο Κ5 για το ηλεκτρονικό εμπόριο στο Βερολίνο

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 15:00
UPD:15:10
Δελτίο Τύπου

Στο συνέδριο αυτό συμμετέχουν κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και οι σημαντικότεροι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρώπης.

Στις 22 και 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το B2B συνέδριο ηλεκτρονικού εμπορίου K5 (K5 – The Future Retail Conference). Την αποκλειστική εκπροσώπησή του συνεδρίου ανέλαβε το neoecommerce.

Στο συνέδριο αυτό συμμετέχουν κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και οι σημαντικότεροι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρώπης.

Το neoecommerce επισημαίνει ότι έχει εξασφαλίσει ελκυστικά πακέτα συμμετοχής, αποκλειστικά για τους ne33 Pioneers, ήτοι τους πρωτοπόρους παρόχους υπηρεσιών, που, πέρα από την τεχνολογική υποστήριξη, θέλουν να διαμορφώσουν και τη στρατηγική ανάπτυξη του μελλοντικού εμπορίου στην Ελλάδα.

«Στo εξειδικευμένo συνέδριο του Κ5 θα μπορέσουν να συμμετάσχουν επιλεκτικά ως εκθέτες μόνο οι συνεργάτες μας, οι ne33 Pioneers. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να μας ακολουθήσουν εγκαίρως ως υποστηρικτές – συνεργάτες στο επαγγελματικό δίκτυο των ne33 Pionners», δήλωσε ο κ. Ευστάθιος Ιντζεΐδης, εκδότης και αρχισυντάκτης του neoecommerce.gr.

Συμπλήρωσε ότι «στην παραπάνω πλατφόρμα έχουν καταχωρηθεί ήδη 10 πρωτοπόροι πάροχοι υπηρεσιών που προσφέρουν αποκλειστικά υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτοί είναι το BestPrice.gr, η BFS Group, η Cleverpoint, η in8 Creative Design, η INTZEIDIS Consulting, η Logistics Plus, η netmechanics, το Ntynomai.gr, η SiEBEN και η Speedex».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα