Ελληνοαμερικανική Ένωση: Σεμινάρια για τη Διαχείριση Έργου

Σε συνεργασία με εκπαιδευτές του PMI
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2005 12:33

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με εκπαιδευτές του Project Management Institute (PMI) διοργανώνει για τους επαγγελματίες Project Managers, διοργανώνει κατά το πρώτο τρίμηνο του 2005:

· Στις 28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2005, βασικό σεμινάριο μεθοδολογίας Διαχείρισης Έργων, The Art of Project Management. To σεμινάριο παρουσιάζει μέσα από ομαδικές εργασίες και ατομικές ασκήσεις, την βασική δομή διαχείρισης έργου, δηλαδή τον προγραμματισμό, την οργάνωση και επάνδρωση των ομάδων, μεθόδους διοίκησης ομάδων, τον έλεγχο, τη διαχείριση κινδύνου και την καταγραφή των αποτελεσμάτων ως προς την επιχείρηση και τον πελάτη.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε Project Managers, εργοδηγούς, μέλη ομάδων έργων, σε Διευθυντικά στελέχη που είναι υπεύθυνα για την υποστήριξη έργων και ομάδων και γενικότερα σε στελέχη που επιθυμούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους και να προσαρμόσουν την εργασία τους στη βασική μεθοδολογία Διαχείρισης Έργου.

· Στις 24-26 Φεβρουαρίου 2005, Διαχείριση Έργων Πληροφορικής, The Art of Project Management for IT/IS Projects. Τα έργα πληροφορικής αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας και συνδέονται άμεσα με την επιτυχή επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων. Το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ανάλυση οργάνωσης και διαχείρισης έργων Πληροφορικής και αφορά κυρίως τα στελέχη τα οποία ηγούνται τέτοιων έργων ή στελέχη που αποτελούν μέλη ομάδων έργων πληροφορικής. Το σεμινάριο αναφέρεται στις ιδιαιτερότητες των έργων Τεχνολογίας και προσφέρει εργαλεία σχεδιασμού, οργάνωσης και παρακολούθησης ομάδων που εργάζονται στο τομέα της Πληροφορικής. Απευθύνεται σε Διευθυντές Πληροφορικής, σε Project Managers Έργων Πληροφορικής και σε στελέχη που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την διεξαγωγή έργων Τεχνολογίας.

Εισηγητές: κ. Robert J. Gibson, PMP, Dr. David Adkins, PMP.

Πληροφορίες: Ελληνοαμερικανική Ένωση, τηλ:210-3680907, 210-3680064.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα