ΟΠΑΠ: Προχωράει το αναπτυξιακό πλάνο

Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 11:57
UPD:11:59
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σύμφωνα με τη διοίκηση, προτεραιότητα του ΟΠΑΠ είναι η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου παγκόσμιας κλάσης, με ελκυστικά, νέα και αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες προς όφελος του δικτύου.

Από την έντυπη έκδοση

Της Λέττας Καλαμαρά
[email protected]

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά το σχέδιο υλοποίησης των αναπτυξιακών στόχων του ΟΠΑΠ, με βασικούς πυλώνες τα προϊόντα και υπηρεσίες, τα καταστήματα, αλλά και την υποστήριξη του πράκτορα.  Ήδη η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο για τη δημόσια προσφορά με καταβολή μετρητών και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χ.Α. έως 200.000 κοινών ομολογιών, ονομαστικής αξίας 1.000 ευρώ και συνολικού ποσού 200.000.000 ευρώ της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σε περίπτωση πλήρους κάλυψης της έκδοσης του ΟΠΑΠ, τα αντληθέντα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν ως επενδυτικές δαπάνες για τη χρηματοδότηση της λειτουργίας των VLT’s  (30 εκατ. ευρώ), επενδυτικές δαπάνες για την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων και του εξοπλισμού των πρακτορείων (70 εκατ. ευρώ), επενδυτικές δαπάνες για τη χρηματοδότηση άλλων έργων (20 εκατ. ευρώ) και κάλυψη χρηματοδοτικών αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης (80 εκατ. ευρώ).

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα