Εθνική Ασφαλιστική: Υπεγράφη η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου της International Life

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 15:58
UPD:16:00

Στη συμφωνία προβλέπεται ρητά ότι η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει από την 9η Φεβρουαρίου του 2017, τις υποχρεώσεις των μεταβιβαζόμενων ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

 

Υπεγράφη η τελική συμφωνία για τη μεταβίβαση μέρους του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου «Ζωής και Υγείας» της International Life στην Εθνική Ασφαλιστική, κατόπιν των αποφάσεων της ΤτΕ για την εξυγίανση και την εκκαθάριση της πρώτης.

Στη συμφωνία προβλέπεται ρητά ότι η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει από την 9η Φεβρουαρίου του 2017, τις υποχρεώσεις των μεταβιβαζόμενων ασφαλιστηρίων συμβολαίων, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται σε 8.122.

Ο πρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας, Χριστόφορος Σαρδελής, και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Σταύρος Κωνσταντάς, σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας, επεσήμαναν ότι:

«Η απόφαση της Εθνικής Ασφαλιστικής να αναλάβει την ομαλή συνέχιση της ασφαλιστικής κάλυψης που παρέχεται μέσω των συγκεκριμένων 8.122 ασφαλιστηρίων συμβολαίων, αποτέλεσε μία δύσκολη άσκηση, η λύση της οποίας προέκυψε από την προσπάθεια πολλών και είχε πάντα ως στόχο όλοι οι ασφαλισμένοι μας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν απρόσκοπτα το πολύ σημαντικό αγαθό της ιδιωτικής ασφάλισης».

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα