Το X.A. αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών των Special Olympics

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2005 13:25

Το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε να διαθέσει το 20% των συνολικών εσόδων της συνεδρίασης της Δευτέρας 14ης Φεβρουαρίου 2005 για την ενίσχυση των Ελλήνων αθλητών που θα λάβουν μέρος στους 8ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics, στο Nagano της Ιαπωνίας. Σημειώνεται ότι η ημέρα αποτελεί γενέθλιο ημέρα των Special Olympics στην Ελλάδα και παραμονή της Αφής της Φλόγας της Ελπίδας.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ευαισθητοποιείται και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές μας και υποστηρίζει το πρόγραμμα «Επενδύστε σε μια ζωή», το οποίο υιοθετήθηκε επίσης από τα μεγαλύτερα Χρηματιστήρια του κόσμου όπως της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Τόκιο.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρος Καπράλος, «αποτελεί στρατηγική επιλογή της κοινωνικής πολιτικής του Χρηματιστηρίου να συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια αξιόλογων φορέων, όπως τα Special Olympics Hellas για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος αντάξιου της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που σέβεται τη διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τη συμμετοχή».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα