Cosmote: Πέντε χρόνια παρουσίας στην Αλβανία συμπλήρωσε η AMC

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2005 14:41

Τα πέντε χρόνια επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας ως θυγατρική της Cosmote και τα εννέα χρόνια από την ίδρυσή της, γιόρτασε η AMC, η πρώτη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Αλβανία, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου στο Palais de Congres, στο κέντρο των Τιράνων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υπουργοί Τηλεπικοινωνιών και Οικονομίας, μέλη του αλβανικού κοινοβουλίου, ο δήμαρχος της πόλης, καθώς επίσης, πρέσβεις ξένων κρατών, άλλες προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, οι 300 εργαζόμενοι της AMC αλλά και μέλη της διοίκησης της COSMOTE από την Ελλάδα.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η AMC ανακοίνωσε, πρώτη στην αλβανική αγορά, την εμπορική διάθεση υπηρεσιών MMS.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AMC, κ. Στέφανος Οκταποδάς, δήλωσε κατά το χαιρετισμό του: «Η AMC, σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας της, σηματοδότησε την εξέλιξη της τεχνολογίας στην Αλβανία συμβάλλοντας στην εξοικείωση των χρηστών με τις νέες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Σύμβολο της επιχειρηματικότητας στη χώρα, η εταιρία εξακολουθεί να αποτελεί πρότυπο επιδόσεων και ανάπτυξης».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα