Ενδιαφέρον από Aegean Airlines για Ο.Α.

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2005 15:52

Η Aegean Airlines συγκαταλέγεται μεταξύ των εταιρειών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και κατέθεσαν ενδεικτική μη δεσμευτική προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των Ολυμπιακών Αερογραμμών, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού, η πρώτη φάση του οποίου ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Σχετική ανακοίνωση έκανε η ίδια η εταιρεία επισημαίνοντας ότι «η συμμετοχή της στη διαδικασία αυτή έχει στόχο στην εξυγίανση των ελληνικών αερομεταφορών». Το κατά πόσο θα συμμετάσχει η εταιρεία στη φάση των τελικών προσφορών, θα εξαρτηθεί, όπως σημειώνει, από την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων των Ολυμπιακών Αερογραμμών, καθώς και από την πορεία των διαπραγματεύσεων, εφόσον φυσικά είναι στην λίστα αυτών που θα επιλεγούν.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται επίσης ότι τη μη δεσμευτική προσφορά και συμμετοχή της, σ’ αυτή τη φάση της διαδικασίας, έχουν εγκρίνει και υποστηρίζουν όλοι οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας που είναι: Ομιλος Θ. Βασιλάκη, Ομιλος Λασκαρίδη, Γ. Δαυίδ, Δ. Ιωάννου, Β. Κωνσταντακόπουλος και Ομιλος Τράπεζας Πειραιώς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα