Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Space Hellas και Web-IQ

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 10:41
UPD:10:43

Την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας, σε διεθνές επίπεδο, αναμένεται να παρουσιάσουν οι Space Hellas και Web-IQ, στο περιθώριο του «Cisco Live», το οποίο θα λάβει χώρα σήμερα, στο Βερολίνο.  

Οι δύο εταιρείες μάλιστα, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, με στόχο τη συμμετοχή της Space Hellas στο μετοχικό κεφάλαιο της Web-IQ.

Επίσης, στο «Cisco Live» θα γίνει η παρουσίαση του νέου προϊόντος Web-Intelligence  με την ονομασία «Digital Risk Score», το οποίο βασίζεται στη Web-DNA λογική της Web-IQ και απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς πελάτες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Space Hellas, Ιωάννης Μερτζάνης, επεσήμανε πως «η στρατηγική  συνεργασία των δύο εταιρειών οικοδομήθηκε πάνω σε μια πολύ πετυχημένη υλοποίηση ενός έργου της Space Hellas στην Ελλάδα, πριν από μερικά χρόνια».

«Η μοναδική τεχνολογία και εξειδίκευση της Web-IQ δίνουν στη Space Hellas ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο των Big Data Analytics και την τοποθετούν στην αναπτυσσόμενη αγορά της Διαχείρισης Ψηφιακού Κινδύνου με μια αξιόπιστη, ολοκληρωμένη και πλήρως παραμετροποιήσιμη λύση» έσπευσε να προσθέσει.

Από την πλευρά του, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Web-IQ, Eldert van Wijngaarden, δήλωσε πολύ περήφανος για την έναρξη αυτής της νέας αναβαθμισμένης σχέσης. «Στη Space Hellas, βρήκαμε έναν συνεργάτη ο οποίος απέδειξε ότι είναι ικανός να ενσωματώσει και να διαχειριστεί την πλατφόρμα μας, σε διεθνείς οργανισμούς και αρχές ασφαλείας» τόνισε, χαρακτηριστικά.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα