ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ : Δελτίο Τύπου: INTRASOFT και PLANET σε νέα Ευρωπαϊκή σύμπραξη

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 11:27
UPD:23:53

Λουξεμβούργο 20 Φεβρουαρίου 2017 - Η INTRASOFT International παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής και η PLANET S.A. κορυφαίος Ευρωπαϊκός όμιλος συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν από κοινού την VALEU Consulting. Πρόκειται για μία δυναμική Ευρωπαϊκή σύμπραξη που φιλοδοξεί να παράσχει στα θεσμικά όργανα και σε φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η νέα εταιρεία που επισήμως συστάθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στις Βρυξέλλες στοχεύει στην κεφαλαιοποίηση της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της INTRASOFT στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. αλλά και στην αξιοποίηση του διευρυμένου φάσματος συμβουλευτικών υπηρεσιών και μελετών της PLANET.

Με εξειδίκευση στην εκπόνηση μελετών στρατηγικής διαμόρφωσης πολιτικών και εκτίμησης επιπτώσεων αλλά και στην υποστήριξη και αξιολόγηση υλοποίησης σχετικών έργων η VALEU απευθύνεται σε όλους τους τομείς της αγοράς διευρύνοντας συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Η PLANET Α.Ε. και η INTRASOFT International επενδύουν στην επιτυχία της VALEU παρέχοντας την πλήρη υποστήριξή τους και τους απαραίτητους πόρους προκείμενου η συγκεκριμένη εταιρική σύμπραξή τους να αξιοποιήσει στο έπακρο το σύνολο των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.valeu-consulting.com

 ###

 Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.500 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο Βουλγαρία Δανία Ελλάδα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ΗΠΑ Ιορδανία Κένυα Κύπρο Μεγάλη Βρετανία Μολδαβία Ρουμανία και Φιλιππίνες) ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

 

Σχετικά με την PLANET S.A.: Η PLANET αποτελεί κορυφαίο Ευρωπαϊκό Όμιλο συμβουλευτικών υπηρεσιών με μακρόχρονη παρουσία και έντονη δραστηριότητα στη διεθνή και ελληνική αγορά.  Από το 1987 η PLANET παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς Στρατηγικής & Χρηματοοικονομικής Συμβουλευτικής Διοίκησης Ανάπτυξης  Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών και Καινοτομίας Διοίκησης και Επίβλεψης Έργων Υποδομής. Με θυγατρικές εταιρίες και υποκαταστήματα σε 16 χώρες - Ελλάδα Τουρκία Ιορδανία Λίβανο Σερβία Βέλγιο Ρουμανία Μολδαβία Κύπρος Νιγηρία Κόσοβο Βοσνία-Ερζεγοβίνη ΠΓΔΜ Βουλγαρία Αλβανία Κροατία- η PLANET υποστηρίζει το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε όλους τους κλάδους της οικονομίας προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω ενός διευρυμένου δικτύου 100 και πλέον εξειδικευμένων στελεχώνwww.planet.gr

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

[email protected]

 

 

 PLANET S.A.

Κα Λέτα Ψάλτη

[email protected]

VALEU

Mr Christian Hauschildt

c[email protected]

 

 


www.valeu-consulting.com


Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα