Στην τελική ευθεία η αδειοδότηση για την επένδυση στο κτήμα Καμπά

Reds: Σε νέα φάση η διαδικασία για την υλοποίηση του έργου The Cambas Project στην Κάντζα, προϋπολογισμού 220 εκατ. ευρώ
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 15:47
UPD:15:47

Σύμφωνα με το πλάνο αξιοποίησης του ακινήτου, θα δημιουργηθούν γραφειακοί χώροι, κινηματογραφικές αίθουσες, καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχείο καθώς και μουσείο οινοποιίας.

Από την έντυπη έκδοση

Της Τέτης Ηγουμενίδη
[email protected]

Στην τελική φάση έχει εισέλθει η διαδικασία εξασφάλισης των αναγκαίων αδειών που ξεκίνησε το 2006 (ξεπέρασε τα 10 χρόνια!) για την υλοποίηση του έργου The Cambas Project, της Reds στην Κάντζα, συνολικού προϋπολογισμού 220 εκατ. ευρώ. Με το έργο αυτό τα Μεσόγεια θα αποκτήσουν ακόμα έναν προορισμό ικανό να προσελκύει επισκέπτες από ολόκληρη την Αττική.

Το υπουργείο Πολιτισμού ενέκρινε τη μελέτη πολεοδόμησης περιοχής οργανωμένης ανάπτυξης παραγωγικών δραστηριοτήτων (ΠΟΑΠΔ) τριτογενούς τομέα και μένει, προκειμένου να μπουν μπουλντόζες, η γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) και η έγκριση του Προεδρικού Διατάγματος για την πολεοδόμηση της περιοχής από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), αφού αποσταλεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα