Intracom: Ιδρυση εταιρείας στο Ντουμπάι

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2005 17:34

Την ίδρυση νέας εταιρείας με την επωνυμία Fusion ανακοίνωσαν σε ειδική εκδήλωση στο Αμμάν της Ιορδανίας η Intracom, η Arab Bank και η InnoKAT FZ-LLC. Η εταιρία θα έχει έδρα στο Ντουμπάι και αναπτυξιακό κέντρο στο Αμμάν.

Η νέα εταιρεία δραστηριοποιείται στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής και εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προηγμένης τεχνολογίας για χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η κίνηση της Intracom εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ανάπτυξη στις χώρες της Μ. Ανατολής, των Βαλκανίων και της Ν.Α. Ευρώπης.

Η Arab Bank ιδρύθηκε το 1930 στην Ιερουσαλήμ. Σήμερα, με ισολογισμό που ανέρχεται στα 34 δισ. δολ., έχει παρουσία σε όλες τις αραβικές χώρες αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω 400 υποκαταστημάτων και γραφείων. Η InnoKAT, με έδρα το Ντουμπάι, είναι εταιρεία πληροφορικής, η οποία παρέχει λύσεις που αφορούν στη διαχείριση του κύκλου ζωής της πληροφορίας.

Επίσης, θα παρέχει καθετοποιημένες λύσεις στους τομείς: Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Πετρελαιοειδή, Τηλεπικοινωνίες και Υγεία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα