Εφαρμογή προκράτησης ξαπλώστρας

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 18:11
UPD:30/01/2017 18:27

Στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος Sun & Beach στοχεύει η νέα εφαρμογή Plazz, που ενέταξε στην ομάδα των υποστηρικτών της η Marketing Greece.

Ειδικότερα, μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε προκράτηση ξαπλώστρας σε δημοφιλείς οργανωμένες παραλίες στην Ελλάδα, αποκτώντας έτσι άμεση πρόσβαση σε παραλίες της Αθήνας, της Μυκόνου, της Κέρκυρας και άλλους προορισμούς της Ελλάδας.

«Η Plazz είναι ένας νέος τρόπος για να κάνετε online κράτηση ξαπλώστρας από τον υπολογιστή σας, το κινητό ή το tablet σας, ώστε φθάνοντας στην παραλία το μόνο που θα σας απασχολεί είναι το πως θα απολαύσετε το υπέροχο καλοκαίρι μας», δηλώνουν οι δημιουργοί της πλατφόρμας Λευτέρης Φαρμάκας και Μάνος Πατεράκης.

Όπως τονίζεται από τη Marketing Greece, στόχος της είναι η αξιοποίηση του digital περιβάλλοντος με τη σύμπραξη εταιρειών και φορέων για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί το κοινό να απολαύσει την ευρηματικότητα της εφαρμογής Plazz.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα