Υπό επιτήρηση η μετοχή της Θεμελιοδομής

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2005 17:23
UPD:17:26

Σε καθεστώς επιτήρησης τίθενται από αύριο, 1/3/2005, οι μετοχές της εταιρείας Θεμελιοδομή Α.Ε. όπως αποφάσισε το δ.σ. του Χ.Α. στη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση.

Κατά συνέπεια οι μετοχές της εταιερίας θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται και πάλι από αύριο 01.03.05 στην κατηγορία των δημοπρασιών (call auctions). Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της εταιρείας ετέθησαν σήμερα 28.02.05 σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης, με σκοπό να ενημερωθεί το επενδυτικό κοινό σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής που εστάλη σήμερα το πρωί στο Χ.Α. από τη διοίκηση της εισηγμένης και η οποία παρουσίαζε αναλυτικά την τρέχουσα οικονομική της κατάσταση.

Το ΔΣ του Χ.Α., όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, κατέληξε στην ανωτέρω απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τη διαμορφωθείσα οικονομική κατάσταση της εταιρίας, ιδιαίτερα δε τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Συνεκτίμησε επίσης το γεγονός ότι στην παρούσα συγκυρία, μέσω του μέτρου της επιτήρησης, οι υφιστάμενοι μέτοχοι της εταιρείας διατηρούν τη δυνατότητα χρηματιστηριακής διαπραγμάτευσης των μετοχών τους χωρίς να τίθενται σε δυσανάλογο κίνδυνο τα συμφέροντα των μελλοντικών μετόχων οι οποίοι έχουν πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην εταιρα.

Η επιστολή της εταιρείας έχει αναρτηθεί από σήμερα το πρωί στην ιστοσελίδα του Χ.Α. http://www.ase.gr/content/gr/announcements/Files/S%20SS%20T%20-27-02-2005.pdf .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα