Χ.Α. - Εταιρικές πράξεις

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2005 09:37

ΝΕΩΡΙΟΝ ΝΕΑ Α.Ε. ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΥΡΟΥ

Η επωνυμία της εταιρίας ΝΕΩΡΙΟΝ ΝΕΑ Α.Ε. ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΥΡΟΥ αλλάζει σε ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, με διακριτικό τίτλο ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Σύμφωνα με την αριθ. 32/20.1.2005 Απόφαση του Γενικού Δ/ντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα οι 1.410 κοινές μετοχές της εταιρίας ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο -2% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 1.3.2005.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο κωδικός ΟΑΣΗΣ για τις μετοχές των επομένων εταιριών αλλάζει ως εξής: 1) F.G. EUROPE A.E. - ΕΦΤΖΙ, 2) Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEX. ΒΑΜΒ. ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜ. ΑΒΕΕ - ΛΕΒΕΝ , 3) ΓΕΚ Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΓΕΚ, 4) VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜ/ΧΩΝ Α.Ε. - ΒΙΒΕΡ , 5) ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. - ΚΑΖΠΚ

ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε.

Mε απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. που ελήφθη στην έκτακτη συνεδρίασή του της 28/2/2005, σε εφαρμογή του άρθρου 110, παράγρ. β του Κανονισμού Λειτουργίας του Χ.Α., η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε. μεταφέρεται στην ‘Αγορά Γ’ (υπό επιτήρηση διαπραγμάτευση). Κατόπιν τούτου, από 1/3/2005, οι μετοχές της εταιρίας «ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε.» διαγράφονται από τους δείκτες στους οποίους συμμετέχει, FTSE/Χ.Α. SmallCap 80 και FTSE/Χ.Α. 140, και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας ΝΗΡΕΥΣ-ΙΧΘ/ΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. με συντελεστή στάθμισης 75%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα