Προστασία από τους πιστωτές της ζητά η Esha Holding

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2005 11:07

Δήλωση περί αναστολής των πληρωμών της, προκειμένου να προστατευθεί από ενδεχόμενες ατομικές διώξεις των πιστωτών της, υπέβαλε στο αρμόδιο ολλανδικό Δικαστήριο η Esha Holding BV, θυγατρική της Alfa – Alfa Energy ABEE.

Σύμφωνα με επιστολή της τελευταίας προς το Χ.Α., η Esha Holding τέθηκε υπό τη διοίκηση διοικητή που όρισε το Ολλανδικό Δικαστήριο. Έργο του Διοικητή είναι η ανεύρεση της προσφορότερης λύσης (π.χ. στρατηγικός επενδυτής) για την αξιοποίηση των διαφόρων κλάδων και των επί μέρους περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας.

Η Alfa – Alfa Energy επισημαίνει ότι με δεδομένο ότι δεν μετέχει πλέον στο Management της εν λόγω θυγατρικής της, δεν θα προβεί στην ενοποίηση των αποτελεσμάτων της Esha Holding με τα δικά της αποτελέσματα για το έτος 2004. Διαβεβαιώνει επίσης ότι τα προβλήματα της Ολλανδικής θυγατρικής της «δεν είχαν ούτε έχουν οποιαδήποτε δυσμενή επίδραση στην ομαλή λειτουργία μας στην Ελλάδα, η οποία εξακολουθεί απρόσκοπα και με απόλυτα θετικά αποτελέσματα, αφού η χρήση του 2004 έκλεισε κερδοφόρα, η δε προοπτική της για το 2005 βάσει του Budget της αυξάνει περαιτέρω την κερδοφορία της».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα