Τελετή παράδοσης-παραλαβής της αρχηγίας του Λ.Σ.

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2005 18:20

Παρουσία του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα τελετών του ΥΕΝ, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της αρχηγίας του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αρχηγό Λ.Σ., αντιναύαρχο Λ.Σ. Χρήστο Δελημιχάλη, για την άριστη συνεργασία τους κατά τους τελευταίους 12 μήνες, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την καθοριστική συμβολή του στην ανταπόκριση του ΥΕΝ και του Λιμενικού Σώματος στις απαιτήσεις για την διοργάνωση και ασφαλή τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και του ευχήθηκε ολόψυχα υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

Επίσης, συνεχάρη το νέο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, υποναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Γκλεζάκο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και τόνισε πως η μέχρι σήμερα συνεργασία τους, το ήθος και η αφοσίωσή του στο καθήκον, θα επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες της κυβέρνησης, καθώς και ότι το Λιμενικό Σώμα υπό την ηγεσία του, θα διατηρήσει και θα αναβαθμίσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του στην εκπλήρωση της σημαντικής αποστολής που του έχει αναθέσει η Πολιτεία.

Τέλος, τον διαβεβαίωσε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα είναι συμπαραστάτης των επιδιώξεών του προς όφελος της ελληνικής ναυτιλίας και του έλληνα πολίτη.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα www.tidis.yen.gr .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα