Minoan Lines: Καμία μείωση προσωπικού

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 16:51
UPD:16:51
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Διαψεύδουν οι Μινωικές Γραμμές δημοσιεύματα που θέλουν την εταιρεία να σχεδιάζει μείωση προσωπικού ως συνέπεια της απόσυρσής της από την αγορά της Αδριατικής και του εφεξής προσανατολισμού της στην ελληνική αγορά.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι τα σχετικά δημοσιεύματα «ουδεμία βάση έχουν και είναι παραπλανητικά, δεδομένου ότι η εταιρεία δεν προτίθεται να προβεί σε οποιαδήποτε μείωση του αριθμού των εργαζομένων της σε στεριά και θάλασσα».

Η Minoan Lines σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι στα, υπό ιταλική σημαία πλοία Cruise Europa και Cruise Olympia, τα οποία ανήκουν στο στόλο της Grimaldi Euromed SpA και που συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στην Αδριατική εκτελώντας το δρομολόγιο Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα – Βενετία και φέρουν το λογότυπο Grimaldi Minoan Lines, ο αριθμός των Ελλήνων ναυτικών που  τα επανδρώνουν θα διατηρηθεί απολύτως αμετάβλητος (60% επί της συνολικής σύνθεσης σε κάθε cruise ferry).

Αντίστοιχα, συμπληρώνει, ο αριθμός του προσωπικού των πλοίων και των γραφείων των Μινωικών Γραμμών, που απασχολείται στο Ηράκλειο και την κυρίως Ελλάδα, θα διατηρηθεί ως έχει.

Ο ιταλικός όμιλος θα έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις υφιστάμενες συνέργειες του δικτύου όλων των θυγατρικών εταιρειών του, σε επίπεδο διαφήμισης και marketing, στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που δραστηριοποιείται και θα συντελέσει στην αύξηση του μεταφορικού έργου, τόσο σε επίπεδο επιβατών, όσο και φορτίων προς και από την Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα