Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Cosmote

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2005 16:04

Σε οργανωτικές αλλαγές προχώρησε η Cosmote με στόχο «την αποτελεσματικότερη λειτουργία της εταιρείας και την καλύτερη ανταπόκρισή της στο νέο περιβάλλον προκλήσεων που διαμορφώνεται».

Συγκεκριμένα, η θυγατρική του ΟΤΕ προχώρησε στη δημιουργία Διεύθυνσης Λειτουργιών με επικεφαλής τον κ. Σπύρο Μαυρόγαλο, ο οποίος από τον Απρίλιο του 2002 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Εσωτερικού Ελέγχου στην εταιρεία. Στη νέα Διεύθυνση εντάσσονται οι λειτουργίες Προμηθειών, Διοικητικών Υπηρεσιών, Επιχειρησιακής Απόδοσης, Ασφάλειας Πληροφοριών, Διαχείρισης Πρόληψης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης καθώς και Ποιότητας.

Πριν από την Cosmote, ο κ. Σπύρος Μαυρόγαλος εργαζόταν για έξι χρόνια στην EFG Eurobank Ergasias όπου διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων Αγοράς και Λειτουργικού Κινδύνου και Υποδιευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου, ενώ έχει, επίσης, εργαστεί στις μονάδες ελέγχου της ABN AMRO Bank και KPMG. Ο κ. Μαυρόγαλος είναι Ορκωτός Λογιστής – Ελεγκτής (ACCA), κάτοχος B.Sc στη διοίκηση επιχειρήσεων – Computer Information Systems από το Deree College και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στα χρηματοοικονομικά από το University of Nottingham.

Στο ίδιο πλαίσιο της βελτιστοποίησης της λειτουργίας της εταιρείας, η Cosmote εντάσσει στο δυναμικό της τον κ. Ευρίκο Σαρσέντη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Επενδυτικών Σχέσεων & Στρατηγικής Ανάπτυξης στην εταιρεία.

Ο κ. Σαρσέντης διαθέτει περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Επενδυτικής Τραπεζικής. Έχει εργαστεί στη Schroder Securities στο Λονδίνο, στην Telesis Χρηματιστηριακή, ως επικεφαλής του Τμήματος Ανάλυσης, και, πρόσφατα, στην EFG Telesis Finance ως Senior Director, επικεφαλής του τμήματος Equity Capital Markets. Ο κ. Σαρσέντης κατέχει B.Sc. (Honours) Economics από το London School of Economics, M.Sc. (Monetary Economics) από το Queen Mary College και MBA (Finance) από το City University Business School.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα