Εργο 15,3 εκατ. ευρώ σε κοινοπραξία της Intrasoft International

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2005 18:22

Σε κοινοπραξία της Intrasoft International με την εταιρεία Trasys κατακύρωσε, μετά από διεθνή διαγωνισμό, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (European Medicines Agency - EMEA) σύμβαση-πλαίσιο ύψους 15,3 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα έργο στρατηγικής σημασίας για τον ΕΜΕΑ, αφού πρόκειται να καλύψει σχεδόν το σύνολο των μηχανογραφικών του αναγκών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, στους τομείς της ανάπτυξης και συντήρησης εφαρμογών λογισμικού, καθώς και λήψης υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων.

Τα συστήματα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα χρησιμοποιηθούν και από άλλους ενδιαφερόμενους ευρωπαϊκούς φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι εθνικές αρμόδιες Αρχές, οι βιομηχανίες φαρμάκων, οι Αρχές Κτηνιατρικής Ασφάλειας και Ασφάλειας Τροφίμων, διάφοροι ιατρικοί οργανισμοί, το ευρύτερο κοινό κ.α.

Ο EMEA, που εδρεύει στο Λονδίνο, είναι ο επίσημος φορέας της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο χώρο των φαρμάκων, ο οποίος παίζει πρωτεύοντα ρόλο σε όλα τα θέματα που αφορούν το φαρμακευτικό τομέα διεθνώς, ενώ συνεργάζεται στενά με τους Εθνικούς Οργανισμούς Φαρμάκων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα