Νέα οικογενειακά προγράμματα από τη Vodafone

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2005 16:14

Μια σειρά από Οικογενειακά Προγράμματα ανακοίνωσε η Vodafone, τα οποία προσφέρουν σε όλους τους συνδρομητές της εταιρείας, παλιούς και νέους, τη δυνατότητα να εξοικονομούν χρήματα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Με τα νέα προγράμματα τα μέλη μιας οικογένειας μπορούν να έχουν μέχρι και τέσσερις αριθμούς με ένα πάγιο και σε έναν λογαριασμό, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται τα δωρεάν λεπτά ομιλίας, που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επιλογής τους. Με τα Οικογενειακά Προγράμματα συνενώνονται τα πάγια σε ένα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν οικονομία σε οικογενειακό επίπεδο, που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να φτάσει μέχρι και 162 ευρώ ετησίως.

Όπως ανακοίνωσε η Vodafone, τα προγράμματα αυτά είναι διαμορφωμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των οικογενειών για επικοινωνία με οικονομία ανάλογα με την χρήση που κάνουν και με τα μέλη τα οποία θα συμμετάσχουν. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τα προγράμματα Vodafone 500 και Vodafone 720, με τα οποία μπορεί να μοιράζεται μια οικογένεια 500 ή 720 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας, αντίστοιχα.

Το πάγιο για μια τετραμελή οικογένεια για μέν το πρόγραμμα των 500 λεπτών δωρεάν ομιλίας είναι 70 ευρώ για δε το πρόγραμμα 720 ανέρχεται στα 92,5 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα