Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

«Τάσεις συσσώρευσης»
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2005 10:18
UPD:10:48

Marfin Analysis: «Για τη σηµερινή συνεδρίαση αναµένουµε να επικρατήσουν σταθεροποιητικές τάσεις στα τρέχοντα επίπεδα µε τους όγκους συναλλαγών να παραμένουν χαµηλά».

Aspis Bank: «Θεωρούµε πιθανή τη δημιουργία τάσεων συσσώρευσης λόγω της απουσίας σηµαντικών εταιρικών νέων. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πάντως είναι πιθανό να βρεθούν οι µετοχές των κατασκευαστικών εταιρειών µετά την ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩ∆Ε για δηµοπρατήσεις έργων ύψους 7 δισ. ευρώ http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/03/11/1022504.htm ».

Praxis Securities: «Η στάση αναμονής για την επίλυση του ασφαλιστικού των τραπεζών, καθώς και ο σκεπτικισμός του ΟΟΣΑ ως προς τη δυνατότητα διατήρησης υψηλών ρυθμών ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας κατά το τρέχον έτος αναμένεται να οδηγήσουν την αγορά σε τάση συγκέντρωσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών κατά τη σημερινή συνεδρίαση».

Fortius Finance: «Η αγορά φαίνεται να βρίσκεται σε στάση αναµονής ενόψει των placements του ∆ηµοσίου, µε την απογοήτευση όµως να κυριαρχεί στη µεσαία και µικρή κεφαλαιοποίηση εξαιτίας της αδυναµίας προσέλκυσης ρευστότητας στην πλειονότητα των τίτλων που απαρτίζουν το FTSE/ASE Mid 40 και το FTSE/ASE Small Cap 80.

Ωστόσο, η διαφαινόµενη θετική κίνηση των ξένων δεικτών (υποχώρηση πετρελαίου, Intel), σε συνδυασµό µε την αύξηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος για τους τραπεζικούς τίτλους και ιδιαίτερα για την Εθνική αυξάνουν τις πιθανότητες για την κίνηση του Γ∆ σε θετικές περιοχές κατά τη σηµερινή συνεδρίαση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα