Ο ΟΠΑΠ για τα περί στημένων αγώνων

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2005 16:00

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι ουδέποτε περιήλθαν σε γνώση της διοίκησης στοιχεία ή πληροφορίες περί στημένων παιχνιδιών που περιελήφθησαν στα Δελτία του ΟΠΑΠ τονίζει σε σημερινή του ανακοίνωση το δ.σ. του Οργανισμού. Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ έχει ως εξής:

«1.Όπως είναι γνωστό, η ΟΠΑΠ Α.Ε. αποτελεί μία από τις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις της Χώρας, έχοντας μάλιστα-μόλις πρόσφατα και για τη χρήση του παρελθόντος έτους 2004-ανακοινώσει κέρδη, προ φόρων, της τάξης των 736 εκ. ευρώ (βάσει ελληνικών λογιστικών προτύπων).

2. Πέρα και ανεξάρτητα από το δικαίωμα της αποκλειστικής εκμετάλλευσης επί του αντικειμένου των δραστηριοτήτων της Εταιρίας, είναι δεδομένη η μέχρι σήμερα, διαχρονική-από τους έτους 1959- εμπιστοσύνη με την οποία η ελληνική κοινωνία περιέβαλε τον πρόδρομο της σημερινής Α.Ε. 'Οργανισμό Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου', με τη γνωστή καθοριστική συμμετοχή, αρχικά στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, μεταγενέστερα δε και στο χώρο του πολιτισμού, ξέχωρα και από το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελείται για την εξυπηρέτηση κοινωνικών σκοπών.

3. Με τα δεδομένα που, σε εντελώς επιγραμματική παράθεση, προαναφέρονται με κριτήρια αυστηρώς και μόνο αντικειμενικά, το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. στη συνεδρίασή του της Πέμπτης 10ης τρέχοντος μηνός, αξιολογώντας και συνεκτιμώντας τις πρόσφατες εξελίξεις, παρέχει ομόφωνα την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι ουδέποτε περιήλθαν σε γνώση του Συμβουλίου, ως Οργάνου Συλλογικού, είτε και σε γνώση οποιουδήποτε από τα Μέλη που το συγκροτούν, ομοίως δε και σε γνώση οποιουδήποτε στελέχους ή οποιασδήποτε υπηρεσίας του, στοιχεία ή έστω πληροφορίες περί ενδεχόμενης προσυνεννόησης που, άμεσα ή έμμεσα, να αφορούν έστω και σε ένα αγώνα εξ εκείνων, οι οποίοι έχουν περιληφθεί κατά καιρούς τόσο στα Δελτία ΠΡΟ-ΠΟ και ΠΡΟΠΟ ΓΚΟΛ, όσο και σε εκείνα του Στοιχήματος, πέρα βεβαίως από δημοσιεύματα ή σχόλια που περιέρχονται σε γνώση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ.

4. Το Δ.Σ. της Εταιρίας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι τόσο το επενδυτικό κοινό, όσο και οι συμμετέχοντες στους Διαγωνισμούς της, περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους την Εταιρία και τις δραστηριότητές της, οι οποίες εξελίσσονται πάντα στα πλαίσια που ο νόμος ορίζει και οι επιχειρησιακές της ανάγκες επιβάλλουν».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα