Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2005 10:34

Fortius Finance: «Η µετακύλιση θέσεων στην αγορά παραγώγων συνεχίζει να επηρεάζει την αγορά κατά το δοκούν, τη στιγµή που η ζήτηση για µετοχές ολοένα και µειώνεται. Η απόδοση του FTSE/ASE-20 από αυτή του FTSE/ASE Mid 40 από την αρχή του έτους υπολείπεται µόλις 0,43% καταδεικνύοντας τη σχετική ευκολία υποχώρησης των µετοχών που απαρτίζουν το εν λόγω δείκτη, τη στιγµή που ο Γ∆ έχει απολέσει µόλις 100 µονάδες περίπου από τα υψηλά του.

»Για τη σηµερινή συνεδρίαση εκτιµούµε ότι η καθοδική πορεία του Γ∆ θα συνεχισθεί τουλάχιστον στο ξεκίνηµα, µε τα επόµενα σηµεία αναφοράς, την περιοχή των 3.024 – 3.030 µονάδων και την ψυχολογική στήριξη στις 3.000 µονάδες».

Praxis:«Το αρνητικό κλείσιμο των κυριότερων διεθνών αγορών σε συνδυασμό με την επικράτηση των πωλητών κατά τη χθεσινή συνεδρίαση αλλά και η επικείμενη λήξη των παραγώγων και των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης μετοχών και δεικτών στο τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να ενισχύσουν τη νευρικότητα στην εγχώρια αγορά».

Aspis Bank: «Θεωρούµε πιθανή την εµφάνιση σταθεροποιητικών τάσεων στη σηµερινή συνεδρίαση του Χ.Α. µετά τη χθεσινή διόρθωση. Πιθανή εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις τραπεζικές µετοχές και για τις µετοχές του κλάδου της ενέργειας µετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΡΑΕ».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα