Fashion Box: Νέο κατάστημα Replay στο Μαρούσι

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2005 15:11

Τη λειτουργία ενός νέου εταιρικού καταστήματος Replay στο Μαρούσι ανακοίνωσε η Fashion Box Ελλάς έχοντας υπογράψει σύμβαση εμπορικής συνεργασίας με την εταιρεία Lamda Olympia Village.

Η κίνηση αυτή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στα πλαίσια του ευρύτερου στρατηγικού στόχου της διοίκησης της εταιρείας για επέκταση της παρουσίας της Replay στην Ελλάδα, μέσα από τη δυναμική αύξηση του αριθμού των καταστημάτων και την παράλληλη διεύρυνση του δικτύου εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων.

Το νέο κατάστημα, μεγέθους 153 τ.μ., αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στο τέταρτο τρίμηνο του 2005 και θα αποτελέσει μέρος εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου, συνολικής έκτασης 60.000 τ.μ. περίπου, το οποίο θα περιλαμβάνει, εκτός από εμπορικά καταστήματα, χώρους αναψυχής, εστίασης, εκθέσεων και θα χαρακτηρίζεται από εύκολη πρόσβαση και άνετους χώρους στάθμευσης.

Με την προσθήκη του νέου σημείου πώλησης, το δίκτυο της Fashion Box Ελλάς θα αριθμεί πλέον συνολικά 27 Replay stores, εκ των οποίων τα 21 στην Ελλάδα και τα έξι στο εξωτερικό. Όπως επισημαίνεται, 10 από αυτά ιδρύθηκαν με την μέθοδο franchising και 17 είναι εταιρικά.

Η διοίκηση της Fashion Box εκτιμά ότι το νέο κατάστημα θα συμβάλει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της εταιρείας, τόσο κατά την έναρξη της λειτουργίας του, όσο και στη φάση της ωρίμανσης των πωλήσεων του.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα