Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2005 17:40
UPD:18:20

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Α/ Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετά ψήφου μετοχών της εταιρίας, την 28/03/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Συγγρού 55 & Α. Φραντζή 2, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αναπροσαρμογή του τρόπου διαθέσεως των αντληθέντων κεφαλαίων και του χρονοδιαγράμματος της αποφασισθείσης αυξήσεως με μετρητά του μετοχικού κεφαλαίου από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 15/01/2002 σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Ενημερωτικού Δελτίου, όπως αυτό εγκρίθηκε από το Χ.Α. και παροχή συναφών εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. 2. Εκλογή νέου Δ.Σ.. 3. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

Β/ Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών της εταιρίας, την 28/03/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Συγγρού 55 & Α. Φραντζή 2, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αναπροσαρμογή του τρόπου διαθέσεως των αντληθέντων κεφαλαίων και του χρονοδιαγράμματος της αποφασισθείσης αυξήσεως με μετρητά του μετοχικού κεφαλαίου από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 15/01/2002 σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Ενημερωτικού Δελτίου, όπως αυτό εγκρίθηκε από το Χ.Α. και παροχή συναφών εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. 2. Εκλογή νέου Δ.Σ. 3. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

ALPHA BANK Α.Ε.

Β' Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 29/03/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των ανωνύμων εταιριών Alpha Τράπεζα ΑΕ και Δέλτα Singular AEΠ, δι' απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη, έγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Alpha Τράπεζα ΑΕ, των οικείων πιστοποιητικών των Ορκωτών Ελεγκτών, της κατ' άρθρο 69 παρ. 4 κ.ν. 2190/1920 Εκθέσεως του Δ.Σ. και παροχή εξουσιοδοτήσεως για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως ή δηλώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Τράπεζα ΑΕ κατά το ποσό του εισφερομένου μετοχικού κεφαλαίου της Δέλτα Singular AEΠ, λόγω συγχωνεύσεως δι' απορροφήσεως. Μείωση, συνεπεία ακυρώσεως λόγω συγχύσεως, του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Τράπεζα ΑΕ, κατά το ποσό της συνολικής ονομαστικής αξίας των μετοχών που η απορροφώσα κατέχει στην απορροφώμενη. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Τράπεζα ΑΕ κατόπιν κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών, για στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Alpha Τράπεζα ΑΕ σε Ευρώ 5,35. Έκδοση και διανομή μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και χορήγηση ανεκκλήτου εντολής προς το Δ.Σ. για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. 3. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της Alpha Τράπεζα ΑΕ των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της για τους σκοπούς της ως άνω συγχωνεύσεως.

FANCO Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 31/03/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στα γραφεία της Eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών μέχρι και την χρήση 2004 και ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών. 2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δια καταβολής μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, με μερικό αποκλεισμό του δικαιώματος παλαιών Μετόχων. 3. Εκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, με μερικό αποκλεισμό του δικαιώματος παλαιών Μετόχων. 4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του. 5. Τροποποίηση θέσπισης προγράμματος διαθέσεως μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν Εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 § 9 του Κ.Ν.2190/20, όπως ισχύει. 6. Εγκριση συμμετοχής της Εταιρείας μας, ως εκ τρίτου συμβαλλόμενης, στην έκδοση Ομολογιακού Δανείου της Κλωστήρια Ναούσης ΑΕ. 7. Επικύρωση εκλογής μέλους Δ.Σ. 8. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν.2190/20, στα μέλη του Δ.Σ. να μετέχουν σε Δ.Σ. ή και στη Διεύθυνση Θυγατρικών ή άλλων εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. 9. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

INTERINVEST Δ.Ε.Α.Ε.Ε.Χ.

Ετήσια Τακτική Γενική Συvέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 11/04/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ., στα γραφεία του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) πoυ βρίσκovται στηv Αθήvα, oδός Ακαδημίας αρ. 7, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 13ης εταιρικής χρήσης που έληξε την 31.12.2004 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης 01.01.2004 - 31.12.2004. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τη χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Eγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2004 και προσδιορισμός αποζημιώσεων και αμοιβών επόμενης χρήσης. 5. Aκύρωση Ιδίων Μετοχών της Εταιρείας που αγοράσθηκαν βάσει της από 19.04.2001 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων και δεν διατέθηκαν στην αγορά εντός τριετίας όπως ο νόμος ορίζει, με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. 6. Εγκριση τροποποίησης συμβάσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 8. Ανάθεση διαχείρισης χαρτοφυλακίου σε Ε.Π.Ε.Υ. και έγκριση συμβάσεως παροχής των σχετικών υπηρεσιών.

ALPHA BANK Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της Τράπεζας, την 19/04/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού της 31.12.2004 και των λοιπών ετησίων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2004. 3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2005 και έγκριση της αμοιβής τους. 4. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξεως θητείας και ορισμός ανεξαρτήτων μελών. 6. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του. κ.ν. 2190/1920. 8. Έκδοση νέων δωρεάν μετοχών συνεπεία μειώσεως της ονομαστικής αξίας των υφισταμένων μετοχών και κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω της ως άνω αυξήσεως, και ανακοίνωση προσαρμογής του μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης συνεπεία ενασκήσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options). Χορήγηση ανεκκλήτου εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. 9. Εγκριση προγράμματος διαθέσεως σε Εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντικά στελέχη της Τραπέζης, συμπεριλαμβανομένων των συνδεδεμένων μετ' αυτής εταιριών, δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της Τραπέζης (άρθρο 13 παρ. 9 κ.ν. 2190/1920). 10. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Δ.Σ. και της Γενικής Διευθύνσεως καθώς και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα