OPTIMA Α.Ε.Ε.Χ.: Αρνητική η Στάνταρντ Επενδυτική στη συγχώνευση

Κοινοποίηση στο ΧΑ απαντητικής επιστολή της Στάνταρντ
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2005 18:06

«Σε συνέχεια της από 11 Μαρτίου 2005 ανακοίνωσης της εταιρείας μας, σχετικά με την συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. από την εταιρεία ΟΡΤΙΜΑ Α.Ε.Ε.Χ., σας κοινοποιούμε την απαντητική επιστολή της εταιρείας ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ., την οποία λάβαμε σήμερα 18 Μαρτίου 2005. Το περιεχόμενο της ανωτέρω επιστολής είναι το ακόλουθο:

"Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Είναι γνωστό σε σας όπως και στα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας σας αλλά και στον νομικό σας σύμβουλο οι οποίοι παρευρέθηκαν στην επίσημη συνάντηση των εταιρειών μας στα γραφεία σας, ότι το πλαίσιο της συγχώνευσης δια απορροφήσεως της εταιρείας μας από την εταιρεία σας είναι ανισοβαρές με μεγάλη πιθανότητα απόρριψης από τους μετόχους μας. Επίσης σας επισημάνθηκε έντονα ότι αυτό μπορεί να προκαλεί αυξημένο ρίσκο για σας δεδομένου ότι είστε εισηγμένη εταιρεία στο Χ.Α.

Το Δ.Σ. της εταιρείας μας την μόνη δέσμευση που ανέλαβε απέναντί σας είναι να θέσει το πλαίσιο της συγχώνευσης στη κρίση των μετόχων μας ώστε να έχουν την ευκαιρία οι μέτοχοι να εκφραστούν και να αποφασίσουν.

Προς απαλοιφή τυχόν παραπληροφόρησης, φημών και άλλων οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας στις 6/3/05 είχε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση με ποσοστό συμμετοχής πάνω από 90% των μετόχων.

Το πλαίσιο της συγχώνευσης, με βάση και δικές σας πολλαπλές ανακοινώσεις, είναι γνωστό στους μετόχους μας και απασχόλησε εκτενώς τη Γενική μας Συνέλευση. Μεταφέροντας το κλίμα των μετόχων της εταιρείας μας όπως αυτό προέκυψε και μέσα από αυτή την Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι μέτοχοι μας είναι αρνητικοί στη διαδικασία συγχώνευσης με την εταιρεία σας".»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα