O Ernest-Antoine Seilliere νέος πρόεδρος της UNICE

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2005 17:20

Νέος πρόεδρος της UNICE (Ένωσης Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Συνδέσμων της Ευρώπης) ανεδείχθη σήμερα, στις Βρυξέλλες, ο κ. Ernest-Antoine Seilliere, πρόεδρος του Γαλλικού Συνδέσμου Εργοδοτών (MEDEF) και της εταιρείας Wendel Investissement. Ο κ. Seilliere, του οποίου η θητεία αρχίζει την 1η Ιουλίου, διαδέχεται τον Dr. Jurgen Strube.

Το νέο πρόεδρο επέλεξε ομόφωνα, σε έκτακτη συνεδρίασή του, το Συμβούλιο των Προέδρων της UNICE, στο οποίο συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΕΒ και Αντιπρόεδρος της UNICE, κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος.

Οπως αναφέρει ο ΣΕΒ σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της UNICE κ. Jurgen Strube ευχαρίστησε τον κ. Κυριακόπουλο για την ενεργό συμμετοχή και την εποικοδομητική συνεργασία του και εξέφρασε την επιθυμία του ιδίου και της UNICE o πρόεδρος του ΣΕΒ να συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον ευρωπαϊκό χώρο.

Από την πλευρά του ο κ. Κυριακόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Strube για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, διαβεβαίωσε το νέο πρόεδρο της UNICE κ. Seilliere ότι θα έχει την πλήρη υποστήριξη του ιδίου και του ΣΕΒ στην αποτελεσματική επιτέλεση του έργου του.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα