Aνανεωμένο το τουριστικό portal της OTEnet

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2005 13:52

Εμπλουτισμένο και ανανεωμένο στις κατηγορίες της διαμονής και των προσφορών λειτουργεί το τουριστικό portal της OTEnet, www.travel.gr .

Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο του www.all-hotels.gr ενσωματώθηκε στην ενότητα “Διαμονή” του www.travel.gr δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο και λειτουργικά δομημένο κατάλογο όλων των ελληνικών καταλυμάτων της χώρας, ο οποίος συνεχίζει να εμπλουτίζεται και να ενημερώνεται σε καθημερινή βάση. Μέσα από ένα εύχρηστο σύστημα αναζήτησης, οι επισκέπτες/ταξιδιώτες μπορούν πλέον να βρουν κατάλυμα κάθε είδους για τη διαμονή τους σε όλη την Ελλάδα. Για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες, τα ξενοδοχεία στην κατηγορία Golden Listing διαθέτουν φωτογραφίες, πλήρεις περιγραφές, τιμοκαταλόγους και δυνατότητα online κράτησης.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της OTEnet, το www.travel.gr συνεχίζει μέσα από την ενότητα των προσφορών, να εξασφαλίζει στον επισκέπτη/ταξιδιώτη ξεχωριστές τιμές για πακέτα διαμονής και εκδρομών σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τον Φεβρουάριο 2005 το www.travel.gr δέχθηκε 21.000 διαφορετικούς ‘επισκέπτες’ ενώ τον αντίστοιχο μήνα του 2004 είχε δεχθεί 10.250 ‘επισκέπτες’, σημειώνοντας αύξηση κατά 52%. Τα αντίστοιχα page views ήταν 360.000 για τον Φεβρουάριο του 2005 και 155.970 για τον Φεβρουάριο του 2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα