Emirates Airline: Εκτη εβδομαδιαία πτήση μεταξύ Αθήνας - Ντουμπάι

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2005 17:22

Την έναρξη της έκτης εβδομαδιαίας πτήσης μεταξύ Αθήνας – Ντουμπάι, από την Τρίτη, 29 Μαρτίου 2005, ανακοίνωσε η Emirates Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι.

Η νέα πτήση θα εκτελείται κάθε Τρίτη από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ώρα αναχώρησης 18:05 μ.μ και άφιξη στο Ντουμπάι στις 23:30 μ.μ (τοπική ώρα) προσφέροντας στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές για τη διαμόρφωση του προγράμματός τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πτήση θα εκτελεί απευθείας τη διαδρομή Αθήνα- Ντουμπάι.

Με αφορμή την έναρξη της πρώτης απευθείας πτήσης Αθήνα-Ντουμπάι, η Emirates προχώρησε στη δημιουργία μίας ειδικής προσφοράς. Όσοι επιλέξουν να πετάξουν με Emirates προς Ντουμπάι από 29 Μαρτίου έως και 30 Ιουνίου με την πτήση της Τρίτης, θα επωφεληθούν από την ειδική τιμή των 290 ευρώ με επιστροφή (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου και λοιπές επιβαρύνσεις).

Η Emirates Airline εκτελεί ήδη πέντε πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Ντουμπάι, μέσω Λάρνακας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα