ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝ.ΤΕΧΝΟΛΟΓ.ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΕΝ.ΧΟΝΔΡ/ΡΙΟΥ & ΔΙΑΝΟΜΩΝ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 13:28
UPD:23:43

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ

ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε. ΥΨΟΥΣ 1.335.000  ΕΥΡΩ

Έναρξη άσκησης δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές αναφορικά με το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο (ΜΟΔ) ύψους 1.335.000 Ευρώ  με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης  που έχει εκδώσει η ΝΤΙΟΝΙΚ ΑEBE με εκπρόσωπο των ομολογιούχων και διαχειριστή  πληρωμών την ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και σύμφωνα με τους όρους  του οι οποίοι περιλαμβάνονται από 10/11/2016 Πρόγραμμα Όρων Εκδόσεως και Διαθέσεως του ΜΟΔ (Πρόγραμμα)    η  ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι η πρώτη Ημερομηνία Μετατροπής είναι η  30.12.2016 κατά τα πιο κάτω οριζόμενα.

Οι κ.κ. Ομολογιούχοι έχουν το δικαίωμα μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές της ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε. την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε ημερολογιακού μηνός που έπεται της Ημερομηνίας Εκδόσεως εκάστης Ομολογίας μέχρι και την Ημερομηνία Λήξεως του Ομολογιακού Δανείου.

Λόγος Μετατροπής : Κάθε μία (1) Ομολογία ονομαστικής αξίας 15.000 Ευρώ είναι μετατρέψιμη σε πενήντα χιλιάδες (50.000) κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της Εκδότριας ονομαστικής αξίας 030 ευρώ. 

Οι κ.κ. Ομολογιούχοι θα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους και να μετατρέπουν τις ομολογίες σε μετοχές της εταιρείας ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

Το αργότερο τρεις (3) εργάσιμες μέρες πριν την εκάστοτε Ημερομηνία Μετατροπής για τις Ομολογίες που έχουν στον λογαριασμό τους θα πρέπει να απευθύνουν στην εκδότρια μέσω του διαχειριστή πληρωμών ανέκκλητη έγγραφη δήλωση δια της οποίας θα ασκεί το δικαίωμα μετατροπής κατά την οριζόμενη ημερομηνία μετατροπής.  Συνεπώς για την ανωτέρω ορισθείσα  ημερομηνία μετατροπής δηλαδή την 30/12/2016 η πιο πάνω ανέκκλητη έγγραφη δήλωση των ομολογιούχων θα πρέπει να γίνει μέχρι και την 23/12/2016.

Ο Ομολογιούχος (αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο) προσκομίζοντας την Αστυνομική του Ταυτότητα θα πρέπει  να προσέλθει από 09:00 π.μ. - 15:00 μ.μ. στην έδρα του διαχειριστή πληρωμών ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ οδός Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) αρ. 39 Αθήνα ΤΚ 10564 προκειμένου να προβεί  σε  έγγραφή δήλωση προς την εταιρεία μας για την άσκηση του δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών του σε μετοχές αναφέροντας τον Κωδικό Αριθμό Μερίδας Επενδυτή του στο Σ.Α.Τ. και παραδίδοντας ταυτόχρονα στο Διαχειριστή Πληρωμών τους Τίτλους των Ομολογιών που κατέχει προκειμένου αυτοί να παραδοθούν στην Εκδότρια και εν συνεχεία ακυρωθούν.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα:

Α. Από και δια της μετατροπής των Ομολογιών σε Μετοχές εξοφλείται το σύνολο των λοιπών υποχρεώσεων της Εκδότριας που απορρέουν από τις μετατραπείσες Ομολογίες έναντι του μετατρέποντος Ομολογιούχου Δανειστή.

Β. Σε περίπτωση μετατροπής Ομολογιών σε Μετοχές δεν οφείλονται στον μετατρέποντα Ομολογιούχο Δανειστή οι δεδουλευμένοι τόκοι για την τρέχουσα κατά το χρόνο εκείνο Περίοδο Εκτοκισμού η οποία δεν έχει ακόμη λήξει.

Η πίστωση των εκ μετατροπής νέων μετοχών στις μερίδες των δικαιούχων και αντίστοιχα η διαγραφή των ομολογιών που είχαν δεσμευτεί καθώς και η έναρξη διαπραγμάτευσης τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα λάβουν χώρα μετά τις αντίστοιχες εγκρίσεις του  Χρηματιστηρίου Αθηνών όπως ο νόμος ορίζει. Για τυχόν διευκρινήσεις ή πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι - Ομολογιούχοι θα μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες στον υπεύθυνο του Τομέα Σχέσεων  του διαχειριστή ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ οδός Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) αρ. 39 Αθήνα ΤΚ 10564 τηλ. 210 3364300  και ώρες 10.00-15.00 .

 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα