Διάκριση της G4S Cash Solutions στα «True Leaders»

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 11:39
UPD:11:42
EPA/PONTUS LUNDAHL

Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα βραβεύτηκε η G4S Cash Solutions, κατά τη διάρκεια του ετήσιου θεσμού των «True Leaders», ο οποίος διοργανώνεται από τον ICAP Group.

Η G4S Cash Solutions, μέλος του Ομίλου G4S, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 20 Επιχειρησιακών Κέντρων, καθώς και τον μεγαλύτερο και αρτιότερο τεχνολογικά στόλο οχημάτων εκτελώντας περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες διακινήσεις αξιών ετησίως, με τις μεταφερόμενες αξίες να ξεπερνούν το 50% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη κορυφαίων θεσμικών φορέων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, εταιρειών και επιχειρήσεων του λιανεμπορίου, συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών δαπανών, τον περιορισμό των περιστατικών ασφαλείας αλλά και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας για τις επιχειρήσεις.

Μετά την παραλαβή  του βραβείου, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Λυμπερόπουλος, δήλωσε τα εξής: «Η συνέχεια στις διακρίσεις της G4S Cash Solutions αποτελεί για εμάς σπουδαία επιβράβευση της συνέπειας και της αξιοπιστίας που μας κατατάσσουν, εδώ και χρόνια, πρώτους στη μεταφορά και διαχείριση αξιών στην Ελλάδα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία και ουσία ότι ο θεσμός εξετάζει μετρήσιμα, ποιοτικά χαρακτηριστικά κατά την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων, γεγονός που αφενός δίνει αξία στην ίδια τη βράβευση και αφετέρου αναδεικνύει τη συμβολή μας στην ομαλότητα της αγοράς και των συναλλαγών».

Σημειώνεται ότι ο θεσμός «True Leaders» βραβεύει εταιρείες και ομίλους που πληρούν συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια. Μάλιστα, από το σύνολο των 14.000 υποψήφιων επιχειρήσεων, μόνο 58 εταιρείες και 13 όμιλοι κατόρθωσαν να διακριθούν, ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στα κριτήρια που θέτει το ICAP Group, όπως η υψηλή κερδοφορία, οι θέσεις εργασίας, ο κύκλος εργασιών και η πιστοληπτική ικανότητα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα