Αλ. Χαρίτσης: Χρειάζεται γρήγορη διευθέτηση του χρέους

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:44
UPD:11:47
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Μιλώντας στον Real FM, σημείωσε πως η κυβέρνηση ζητεί γρηγορη διευθέτηση του ζήτηματος για να προσελκύσει επενδύσεις, ενώ επισήμανε πως η 5η του Δεκέμβρη, οπότε συνεδριάζει το Eurogroup, είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο

Την ανάγκη σαφούς λύσης για το ελληνικό χρέος υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, επισημαίνοντας πως ο οδικός χάρτης για τη διευθέτησή του αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για να μπορέσει η χώρα να προχωρήσει παρακάτω και να προσελκύσει επενδύσεις.

Μιλώντας στον Real FM, σημείωσε πως η κυβέρνηση ζητεί γρηγορη διευθέτηση του ζήτηματος για να προσελκύσει επενδύσεις, ενώ επισήμανε πως η 5η του Δεκέμβρη, οπότε συνεδριάζει το Eurogroup, είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο. 

Ερωτηθείς για τα εργασιακά, σημείωσε πως η θέση της κυβέρνησης σαφής. Διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση μιλάει για επαναφορά του συστήματος των εργασιακών σχέσεων στο ευρωπαϊκό κεκτημένο, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως θα βρει ευήκοα ώτα, καθώς, όπως τόνισε, η επιστροφή στην ανάπτυξη δεν μπορεί να γίνει στη λογική της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων.

Πρόσθεσε ότι έχει ήδη αναζητηθεί πολιτική λύση, με την κυβέρνηση να έχει συμπτύξει συμμαχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα