Νέα επαγγελματικά προγράμματα από τη Vodafone

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2005 12:57

Μια σειρά από νέα επαγγελματικά προγράμματα ομιλίας που εξασφαλίζουν οικονομικότερη επικοινωνία προσφέρει η Vodafone σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες (με εταιρικό ή επαγγελματικό Α.Φ.Μ.).

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, τα συγκεκριμένα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα στις σύγχρονες επιχειρήσεις να προγραμματίζουν καλύτερα τις επικοινωνιακές τους ανάγκες και να επιτυγχάνουν αποτελεσματικότερο έλεγχο των τηλεπικοινωνιακών τους δαπανών. Τα προγράμματα αυτά ισχύουν τόσο για τους νέους όσο και για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές της Vodafone που ανανεώνουν την σύμβασή τους ή επιθυμούν να ενταχθούν σ’ αυτά.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης ή ελεύθερου επαγγελματία υπάρχουν πέντε νέα προγράμματα:

- “Επαγγελματικό 80” με 80 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας και μηνιαίο πάγιο 15€ (+ΦΠΑ)

- “Επαγγελματικό 150” με 150 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας και μηνιαίο πάγιο 22,80€ (+ΦΠΑ)

- “Επαγγελματικό 300” με 300 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας και μηνιαίο πάγιο 36€ (+ΦΠΑ)

- “Επαγγελματικό 540” με 540 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας και μηνιαίο πάγιο 59€ (+ΦΠΑ)

Όλα τα παραπάνω προγράμματα είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών, καθώς μπορούν να επιλέξουν για κάθε αριθμό σύνδεσης τους το μηνιαίο πάγιο με το δωρεάν χρόνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους .

Παράλληλα, η Vodafone διαθέτει το νέο πρόγραμμα “Επαγγελματικό” με μηνιαίο πάγιο 5,85€ (+ΦΠΑ) χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας και με διαφορετικές χρεώσεις για κάθε εθνικό προορισμό.

Τα επαγγελματικά οικονομικά προγράμματα ισχύουν για Ατομικές Επιχειρήσεις, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Εταιρίες ΑΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΔΕΚΟ, Δημόσιους Οργανισμούς ή Ομίλους εταιριών με 3 ή περισσότερες συνδέσεις.

To σύνολο των συγκεκριμένων προγραμμάτων μπορεί να συνδυασθεί με μία από τις επιλογές για ενδοεταιρική επικοινωνία. Με τις επιλογές αυτές οι συνδρομητές έχουν τώρα τη δυνατότητα, με ένα επιπλέον χαμηλό μηνιαίο πάγιο να αποκτήσουν φθηνή επικοινωνία μεταξύ των χρηστών της σύνδεσής τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα