Intracom: Σύμβαση 2,3 εκατ. δολ. με το υπ. Οικονομικών της Αλβανίας

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2005 16:48

Νέα σύμβαση, ύψους 2,3 εκ. δολαρίων, υπέγραψε πρόσφατα η Intracom με το υπουργείο Οικονομικών της Αλβανίας για την προμήθεια, παραμετροποίηση, υλοποίηση, εγκατάσταση και θέση σε παραγωγική λειτουργία Πληροφοριακού Συστήματος. Η ανάθεση του έργου στην Intracom έγινε σε συνέχεια διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού.

Σκοπός του έργου είναι η λειτουργία ενός πληροφοριακού συστήματος που θα συμβάλει ριζικά στον εκσυγχρονισμό των δομών του Υπουργείου Οικονομικών της Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της σύμβασης προβλέπεται: προμήθεια εφαρμογής λογισμικού η οποία να καλύπτει τις ανάγκες του Υπουργείου, προμήθεια και εγκατάσταση απαιτούμενου υλικού και λοιπού λογισμικού, μελέτη, επιβεβαίωση και προδιαγραφή των απαιτήσεων των χρηστών του συστήματος, υλοποίηση του συστήματος στα κεντρικά γραφεία και των υποσυστημάτων του στις αντίστοιχες περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου σε όλη την Αλβανία, παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στο Υπουργείο για την ανάπτυξη λειτουργικών διαδικασιών για το παρεχόμενο σύστημα και υλοποίηση workflow, εκπαίδευση χρηστών, τεκμηρίωση και υποστήριξη του συστήματος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα