Συνεχίζονται οι διαφορές στελεχών μέσα στο ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2001 08:03
UPD:08:19

Τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν εντός της κυβέρνησης, ανέδειξαν χθες με συνεντεύξεις τους, κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Την εκτίμηση ότι πρέπει να αναζητηθούν πολιτικές ευθύνες για την πορεία του Χρηματιστήρίου, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Ακης Τσοχατζόπουλος, μιλώντας στη Νέα Ελληνική Τηλεόραση (ΝΕΤ).

Ο κ. Τσοχατζόπουλος επεσήμανε, ότι για το κακό κλίμα που έχει προκληθεί στη Σοφοκλέους, υπάρχουν προσωπικές ευθύνες που πρέπει το ΠΑΣΟΚ να εξηγήσει στους πολίτες και στα μέλη του.

Ο υπουγός Εθνικής Αμύνης, χαρακτήρισε ατυχείς τους χειρισμούς στα εργασιακά, το ασφαλιστικό και τις σχέσεις με την εκκλησία, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αντίπαλος του Κώστα Σημίτη στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Αντιθέτως, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστος Βερελής, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», υποστήριξε ότι είναι δικό του θέμα να κρίνει, ούτε πότε, ούτε εάν απαιτείται ανασχηματισμός και βεβαίως ούτε να κάνει ανάλογες συστάσεις στον πρωθυπουργό.

«Πάντως, η κάθε ομάδα», τόνισε ο κ. Βερελής, «πρέπει να διακατέχεται από συλλογικό πνεύμα και να είναι ικανοποιημένη μόνο μενίκη σε κάθε αναμέτρηση».

Σε εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στη Ρόδο, έγιναν χθες τα αποκαλυπτήρια προτομής του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, σε κεντρική πλατεία της πόλης, από τον Κώστα Λαλιώτη.

Η εκδήλωση καθυστέρησε να αρχίσει, καθώς κοντά στο σημείο, ήταν σε εξέλιξη διαδήλωση φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι αντιδρούν στην ανωτατοποίηση των ΤΕΙ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα