Intralot: Σύμβαση για το στοίχημα στην ΠΓΔΜ

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2005 11:04

ΝΕΑ σύμβαση εξαετούς διάρκειας με τον Οργανισμό τυχερών παιχνιδιών της ΠΓΔΜ “Lotarija na Makedonija” υπέγραψε η Intralot για την οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης.

Στις υπηρεσίες που θα παρέχει η εταιρeία περιλαμβάνεται η επιλογή των αθλητικών γεγονότων του προγράμματος των παιχνιδιών στοιχημάτων, ο καθορισμός των αποδόσεων, η παρακολούθηση των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο και η διαχείριση κίνδυνου για την αποτελεσματική και κερδοφόρα λειτουργία τους.

Την εκτέλεση του έργου θα αναλάβει η Intralot σε συνεργασία με την Εταιρεία Στοιχημάτων Α.Ε., την εξειδικευμένη εταιρεία του ομίλου στην οργάνωση του προκαθορισμένου που είναι ο μεγαλύτερος διοργανωτής στοιχημάτων σε αθλητικά παιχνίδια παγκοσμίως. Η αμοιβή της εταιρείας θα είναι κυρίως με ποσοστό επί του τζίρου.

Η έναρξη λειτουργίας του προκαθορισμένου στοιχήματος θα ξεκινήσει σε πιλοτική φάση εντός του δευτέρου τριμήνου του 2005 και οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής μέσω των 220 σημείων πώλησης του οργανισμού.

Η συνεργασία της Intralot με τη "Lotarija na Makedonija" ξεκίνησε το 2003 με την παροχή ενός ολοκληρωμένου on-line συστήματος διαχείρισης των παιχνιδιών ΛΟΤΤΟ και στιγμιαίου λαχείου, ενώ προβλέπεται και η επέκταση της συνεργασίας για την εισαγωγή νέων παιχνιδιών και την επέκταση του δικτύου πωλήσεων του οργανισμού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα