ΑΤΕ: Νέο σύστημα τραπεζοασφαλιστικής συνεργασίας

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2005 13:34

Την έναρξη εφαρμογής νέου συστήματος τραπεζοασφαλιστικής συνεργασίας μεταξύ της Αγροτικής Τράπεζας και της Αγροτικής Ασφαλιστικής, εγκαινίασε ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας και πρόεδρος της Αγροτικής Ασφαλιστικής Δημήτρης Μηλιάκος.

Σε συνάντηση στελεχών και συνεργατών της Αγροτικής Ασφαλιστικής, που πραγματοποιήθηκε στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Τράπεζας στις 6/4/05, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής κ. Ιωάννης Παυλίδης παρουσίασε αναλυτικά το πλαίσιο της νέας συνεργασίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της Τράπεζας και της Αγροτικής Ασφαλιστικής η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του νέου συστήματος προβλέπεται ότι θα υπερδιπλασιάσει την παραγωγή ασφαλίστρων, μέσω του πελατολογίου της Αγροτικής Τράπεζας και θα συνεισφέρει σημαντικά στα οικονομικά αποτελέσματα της Αγροτικής Ασφαλιστικής.

Το νέο σύστημα τραπεζοασφαλιστικής συνεργασίας της Αγροτικής Τράπεζας στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες:

Ο πρώτος, ορίζει τη λειτουργία των Καταστημάτων της Τράπεζας, ως ανεξάρτητο δίκτυο προώθησης ασφαλιστικών προϊόντων χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων.

Ο δεύτερος, διακρίνει τα ασφαλιστικά προϊόντα σε δύο κατηγορίες, τυποποιημένα και εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα. Τα τυποποιημένα προϊόντα προωθούνται αποκλειστικά από τον υπάλληλο του Καταστήματος της Τράπεζας και τα εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προωθούνται μόνο από το Εταιρικό Δίκτυο, δηλαδή ασφαλιστές αποκλειστικής συνεργασίας με την Αγροτική Ασφαλιστική.

Ο τρίτος, αφορά τους μεγάλους πελάτες της Τράπεζας. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας θεσμοθετείται για πρώτη φορά η λειτουργία γραφείου ασφαλίσεων στην Τράπεζα με αντικείμενο την προσφορά ασφαλιστικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του μεγάλου πελάτη και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή του.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα