Απάντηση της Εμπεδος σε επιστολή του Χ.Α.

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2005 14:29

Σε απάντηση της από 1/4/2005 επιστολής του ΧΑ, σχετικά με δημοσίευμα του οικονομικού Τύπου της 31/3/2005, το οποίο αναφέρεται σε πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στην εταιρεία, η Εμπεδος ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

«Ως είναι γνωστό από προηγούμενη ανακοίνωσή μας η Εμπεδος ΑΕ έχει υπαχθεί, από 25/2/2005, στις διατάξεις του άρθρου 45 του Ν. 1892/90. Κατά την διάρκεια που η εταιρεία βρίσκεται υπό την προστασία του συγκεκριμένου άρθρου έχει την ευκαιρία να προσπαθήσει να εξεύρει λύσεις για την εξυγίανσή της. Προκειμένου να διευκολυνθεί η εξυγίανσή της η εταιρεία καταβάλλει προσπάθεια στο διάστημα αυτό να επαναλειτουργήσει και προς το σκοπό αυτό πράγματι έχει υποβάλλει αίτημα προς τις τράπεζες για τη χρηματοδότησή της με δάνειο 17 εκατ. ευρώ.

»Παράλληλα, η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ένα κατ' αρχήν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με στόχο την επαναλειτουργία της. Η εταιρεία ως είναι αντιληπτό ευρίσκεται εν τω μέσω διαπραγματεύσεων προκειμένου αφ' ενός να επαναλειτουργήσει το ταχύτερο δυνατόν και αφ' ετέρου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον της».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα