Σε λειτουργία το νέο Data Center της Coca - Cola HBC

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 12:28
UPD:10/11/2016 12:03
Coca-Cola HBC

Την ολοκλήρωση του Data Center της Coca - Cola HBC ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, φέρνοντας εις πέρας μία επένδυση, συνολικού ύψους 43 εκατ. ευρώ.

Το Data Center κατασκευάστηκε και παραδόθηκε με απόλυτη επιτυχία, εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, εξυπηρετώντας τις 28 χώρες, στις οποία δραστηριοποιείται η Coca - Cola HBC.

Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 με τη μεταφορά των συστημάτων σε υποδομές του Ομίλου ΟΤΕ. Στο πλαίσιο αυτό, μεταφέρθηκαν επιχειρησιακές εφαρμογές, όπως ERP και CRM, καθώς και βάσεων δεδομένων.

Η πλήρης μετάβαση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, χωρίς καμία διακοπή στην επιχειρησιακή λειτουργία της Coca-Cola HBC, ενώ ο Όμιλος ΟΤΕ, μέσω του εξειδικευμένου του προσωπικού, θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση, τη λειτουργία και την υποστήριξη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

COCA-COLA HBC

Για τη λειτουργία του νέου Data Center εγκαταστάθηκαν περισσότεροι από 500 servers εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, σε περισσότερους από 70 φυσικούς servers, με αποθηκευτικό χώρο 600TB, οι οποίοι θα εξυπηρετούν το σύνολο της επιχειρησιακής δραστηριότητας και των λειτουργιών του Ομίλου Coca-Cola HBC σε 28 χώρες.

Συγκεκριμένα θα εξυπηρετούνται λειτουργίες όπως το Customer Relationship Management (CRM), το Call Center και άλλες, με σημαντικότερη το Enterprise Resource Planning (ERP), καθώς η Coca-Cola HBC δέχεται περισσότερες από 18,5 εκατομμύρια παραγγελίες ετησίως.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΕΕ
  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα