Ξετυλίγουν το κουβάρι για την Εθνική Τράπεζα

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 15:36
UPD:15:36
SOOC/Nikos Libertas

Της Άννας Δόγα
[email protected]

Στις 4.00 το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ, προκειμένου να λάβει τις οριστικές αποφάσεις σχετικά με την Εθνική Τράπεζα.

Νωρίτερα, ο εκλεγείς για τη θέση του προέδρου στο δ.σ. της τράπεζας, Παναγιώτης Θωμόπουλος, μετέβη στο ΤΧΣ και όπως αναφέρουν πληροφορίες, αναφέρθηκε στη νομιμότητα της διαδικασίας που ακολουθήθηκε κατά την εκλογή του νέου δ.σ.

Ασαφές παραμένει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί το δ.σ. - αν δηλαδή θα εμμείνει στην πολύ σκληρή γραμμή που φάνηκε να επικρατεί στη χθεσινή συνεδρίαση ή θα επικρατήσει μια πιο ήπια λύση.

Εντός του Γενικού Συμβουλίου διατυπώνεται η άποψη ότι μόνο με παραίτηση του CEO της Εθνικής, Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, θα αποτραπεί η ακραία λύση της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Η πιο μετριοπαθής επιλογή, η οποία συζητείται, είναι να παραιτηθεί ο κ. Θωμόπουλος, ο οποίος όμως δεν προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση και να αποσυρθεί ο Δ. Τσιτσιράγκος, ώστε να ξεκινήσει από την αρχή η διαδικασία.

 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα