Στην PwC περνά η Business Services

Eurobank: Πώληση θυγατρικής στο πλαίσιο της στρατηγικής αναδιοργάνωσης του ομίλου
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 20:30
UPD:20:31

Με τη συγκεκριμένη συμφωνία η PwC Ελλάδας εμπλουτίζει την ομάδα συμβουλευτικών υπηρεσιών της και εδραιώνει την ηγετική θέση της στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (People & Organisation Consulting).

Στην πώληση της θυγατρικής της Eurobank Business Services στην PwC Ελλάδας προχώρησε η Eurobank, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του ομίλου. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης στον κλάδο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, περιλαμβανόμενης της έκδοσης μισθοδοσίας.

Όπως επισημαίνει ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Θεόδωρος Καλαντώνης, «η συμφωνία με την PwC Ελλάδας για την πώληση της Business Services εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής αναδιοργάνωσης της Eurobank, ενώ με την ενσωμάτωσή της στο δίκτυο της PwC, η Business Services εγγυάται τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της και την ομαλότητα στο εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων της».

Με τη συγκεκριμένη συμφωνία η PwC Ελλάδας εμπλουτίζει την ομάδα συμβουλευτικών υπηρεσιών της και εδραιώνει την ηγετική θέση της στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (People & Organisation Consulting) και ειδικότερα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών μισθοδοσίας και διαχείρισης μη χρηματικών παροχών (Payroll & Benefits Solutions), αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Ανδρέου, Advisory Leader της PwC Ελλάδας, «η ομάδα People and Organisation Consulting της εταιρείας μας συγκεντρώνει πλέον τη δυναμική περίπου 100 ανθρώπων με ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών».

«Ενσωματώνοντας την ομάδα της Eurobank Business Services στην PwC Ελλάδας αλλάζουμε το τοπίο στον χώρο της διαχείρισης μισθοδοσίας και των μη χρηματικών παροχών στην Ελλάδα» σημειώνει ο Ζώης Σωτηρόπουλος, Partner και επικεφαλής του People and Organisation Consulting της PwC Ελλάδας. «Εναρμονίζοντας τις δύο ομάδες, θα προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένης γνώσης και μακροχρόνιας εμπειρίας» επισημαίνει.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα