Εικόνα Ηχος: Σύμβαση sale and lease - back με EFG Eurobank

Τρίτη, 12 Απριλίου 2005 15:59

Στην υπογραφή σύμβασης πώλησης και χρηματοδοτικής επαναμίσθωσης (Sale and Lease-back) με την EFG Eurobank Χρηματοδοτικές Μισθώσεις ΑΕ προχώρησε η Εικόνα Ηχος ΑΕΕ.

Με τη συγκεκριμένη σύμβαση, η Εικόνα Ηχος ΑΕΕ πώλησε και μεταβίβασε στην EFG Eurobank Ergasias Χρηματοδοτικές Μισθώσεις οικόπεδο ιδιοκτησίας της, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Εμ. Πανσενίδη 16, (έκτασης 12.200 τ.μ.), καθώς και τις επ' αυτών κτιριακές εγκαταστάσεις της (αποθήκες), συνολικής έκτασης 13.200 τ.μ., αντί συνολικού τιμήματος 3.625.000 ευρώ.

Με τη εν λόγω σύμβαση η EFG EUROBANK ERGASIAS Χρηματοδοτικές Μισθώσεις ΑΕ ανέλαβε την υποχρέωση να εκμισθώσει στην Εικόνα Ηχος ΑΕΕ τον ως άνω αποθηκευτικό χώρο για 10 χρόνια, μετά την πάροδο των οποίων η εταιρεία Εικόνα Ηχος ΑΕΕ θα έχει το δικαίωμα να προβεί στην επαναγορά του ως άνω οικοπέδου και αποθηκών αντί μηδενικού τιμήματος.

Με την κατάρτιση της παραπάνω σύμβασης η Εικόνα Ηχος στοχεύει στην αναδιάρθρωση του τραπεζικού της δανεισμού, η οποία θα συντελέσει στην βελτίωση της περιουσιακής της διάρθρωσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα