Στην Αφρική επεκτείνεται η Intralot

Υπέγραψε σύμβαση στη Νιγηρία
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2005 11:17
UPD:11:18

ΣΥΜΒΑΣΗ με τον Οργανισμό τυχερών παιχνιδιών του Λάγκος της Νιγηρίας υπέγραψε η Intralot για την προμήθεια ενός ολοκληρωμένου on line συστήματος.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την προμήθεια της πλατφόρμας λογισμικού LOTOS, 600 τερματικά με τηλεπικοινωνιακή σύνδεση τύπου GPRS και το λογισμικό για δύο παιχνίδια (αριθμολαχεία).

Η αξία της προμήθειας για την αρχική φάση του έργου ανέρχεται στα 1,6 εκατ. ευρώ, πλέον της τεχνικής υποστήριξης του συστήματος κατά τη διάρκεια της 10ετούς σύμβασης.

Η λειτουργία του συστήματος στο Λάγκος αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του δεύτερου εξαμήνου του 2005 και θα αποτελέσει το τέταρτο on line σύστημα διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών στην Αφρική.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η πολιτεία του Λάγκος είναι η μεγαλύτερη και πιο οικονομικά ανεπτυγμένη πολιτεία της Νιγηρίας με πληθυσμό 10,3 εκατομμυρίων κατοίκων, ενώ αποτελεί την επιχειρηματική πρωτεύουσα της χώρας που είναι και η δεύτερη πλουσιότερη χώρα της ηπείρου.

Η ανάληψη του έργου στη Νιγηρία, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, διευρύνει τη γεωγραφική επέκταση της Intralot και σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας σε μία νέα ήπειρο - μετά από Ευρώπη, Αμερική και Ασία- όπου δημιουργούνται προϋποθέσεις επέκτασης και σε άλλες χώρες της περιοχής.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα