Επίσκεψη του προέδρου του Χ.Α. στη Ρουμανία

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2005 11:31

Επίσκεψη στη Ρουμανία πραγματοποίησαν χθες, 12 Απριλίου 2005, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σπύρος Καπράλος συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτη Λαζαρίδη και το μέλος του δ.σ. του Χ.Α. Κωνσταντίνο Πεντεδέκα.

Η αντιπροσωπεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών συζήτησε με τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου του Βουκουρεστίου για θέματα συνεργασίας των δύο Χρηματιστηρίων. Ο κ. Καπράλος εκλήθη να κηρύξει την έναρξη της συνεδρίασης, σε ειδική πανηγυρική τελετή που οργανώθηκε στο Χρηματιστήριο παρουσία των Ρουμανικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Υπουργό Επικοινωνιών της Ρουμανίας κύριο Zsolt Nagy καθώς και συνάντηση με τη Ρουμανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η επίσκεψη του Προέδρου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κύριου Σπύρου Καπράλου και των συνεργατών του, οργανώνεται στο πλαίσιο της πολιτικής του Χρηματιστηρίου Αθηνών για ενίσχυση της εξωστρέφειας και των συνεργασιών του με τα Χρηματιστήρια των χωρών της Ν.Α. Ευρώπης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα